ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Απεικονιστικά Εργαστήρια

Ψηφιακές ακτινολογικές εξετάσεις

Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με το σύγχρονο ψηφιακό ακτινοδιαγνωστικό μηχάνημα GXR-40SD του οίκου DRGEM. Το βασικό πλεονέκτημα του εξοπλισμού μας είναι η μεγάλη διακριτική ικανότητα, η μικρή χρονική διάρκεια και ευκολία της εξέτασης και η ελάχιστη εκπομπή ακτινοβολίας.

Το επιστημονικό προσωπικό μας σας βοηθάει και σας κατευθύνει καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης, έτσι ώστε να είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

Ψηφιακές εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας

Στις εξετάσεις με υπερηχοτομογράφο στην κλινική μας χρησιμοποιούνται προηγμένες τεχνικές απεικόνισης και αξιόπιστος εξοπλισμός τελευταίας γενιάς. Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με τον ψηφιακό έγχρωμο υπερηχοτομογράφο HS40 του οίκου Samsung, ο οποίος είναι κατάλληλος για εξέταση σε όλα τα όργανα και αγγεία (TRIPLEX) και για όλες τις ειδικότητες (ακτινολογία, παθολογία, νευρολογία, καρδιολογία, μυοσκελετικές εξετάσεις, παιδιατρικές εξετάσεις).

Το εξεταστικό κέντρο είναι επανδρωμένο με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που όχι μόνο θα φροντίσει να λάβετε τα πιο ορθά ιατρικά αποτελέσματα, αλλά επίσης να αισθανθείτε φιλόξενα και άνετα.

Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς κατόπιν επικοινωνίας με την κλινική στο +30 24210 78540.