Χωρίς κατηγορία

Παθολογικά Εξωτερικά Ιατρεία

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Παθολογικά Εξωτερικά Ιατρεία

Το παθολογικό ιατρείο λειτουργεί καθημερινά καλύπτοντας όλο το φάσμα των παθολογικών νοσημάτων όπως μεταβολικά νοσήματα (υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις θυρεοειδούς κ.α.), υπέρταση, ανοσολογικές και αιματολογικές παθήσεις όπως και λοιμώξεις, αναπνευστικές και χρόνιες παθήσεις.

Επίσης σε συνεργασία με τα εργαστήρια της κλινικής υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης προληπτικού ελέγχου (ιατρικό check up), όπως επίσης και έλεγχος μετά από COVID-19.

Εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του ασθενούς

Κατά την επίσκεψη του ασθενούς γίνεται αρχική εκτίμηση μέσω της λήψης του ατομικού αναμνηστικού (ιατρικού ιστορικού), κλινική εξέταση και στην συνέχεια καθορισμός των απαιτούμενων περαιτέρω εξετάσεων, που μπορούν να εκτελεστούν στα διαγνωστικά εργαστήρια της κλινικής.

Οι εν λόγω εξετάσεις πραγματοποιούνται στα αντίστοιχα τμήματα (μικροβιολογικό – βιοπαθολογικό & τμήμα υπερήχων και triplex) που βρίσκονται εντός της κλινικής με την χρήση του ασφαλιστικού φορέα (ΕΟΠΠΥ) των ασφαλιζομένων.

Στα πλαίσια του κλινικού ελέγχου κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης πραγματοποιούνται τα κάτωθι:

  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Μέτρηση αρτηριακής πίεσης
  • Εφαρμογή HOLTER αρτηριακής πίεσης (24ωρη καταγραφή)
  • Οξυμετρία

Τέλος, λόγω των καθημερινών αναγκών των ασθενών που επισκέπτονται ένα παθολογικό ιατρείο χορηγούνται πιστοποιητικά για υγειονομική χρήση.

Ο γιατρός είναι πιστοποιημένος και χορηγεί παραπεμπτικά για εξετάσεις, καθώς και συνταγές φαρμάκων μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (ΕΟΠΠΥ).