ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Παθολογικά Εξωτερικά Ιατρεία

Το παθολογικό ιατρείο λειτουργεί καθημερινά καλύπτοντας όλο το φάσμα των παθολογικών νοσημάτων όπως μεταβολικά νοσήματα (υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις θυρεοειδούς κ.α.), υπέρταση, ανοσολογικές και αιματολογικές παθήσεις όπως και λοιμώξεις, αναπνευστικές και χρόνιες παθήσεις.

Επίσης σε συνεργασία με τα εργαστήρια της κλινικής υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης προληπτικού ελέγχου (ιατρικό check up), όπως επίσης και έλεγχος μετά από COVID-19.

Εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του ασθενούς

Στο εξωτερικό παθολογικό ιατρείο της κλινικής ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
παρέχεται σχολαστική και λεπτομερής προσέγγιση σε όλα τα
παθολογικά νοσήματα. Η δυνατότητα άμεσης διενεργείας των σωστών
εξετάσεων, επιτρέπει την έγκαιρη διάγνωση άλλα και άμεση έναρξη
θεραπείας, για όλο το φάσμα των παθολογικών νοσημάτων.

Πλήρης και αποτελεσματική προσέγγιση σε κάθε παθολογικό πρόβλημα υγείας

Η συνδρομή και άλλων ειδικοτήτων (π.χ. καρδιολόγων, γαστρεντερολόγων, πνευμονολόγων), σε συνδυασμό με τη δυνατότητα άμεσης διενέργειας ακτινολογικού έλεγχου, οδηγούν στην πλήρη και αποτελεσματική προσέγγιση σε κάθε παθολογικό πρόβλημα υγείας.

Στο ιατρείο παρέχεται εξειδικευμένη προσέγγιση και παρακολούθηση παθήσεων όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η υπέρταση, η δυσλιπιδαιμία, λοιμώξεις κάθε είδους, αιματολογικά, ρευματολογικά νοσήματα, κ.ά. Διενεργείται έλεγχος διαβητικού ποδιού, εκπαίδευση σε διαδικτυακή παρακολούθηση τιμών σακχάρου, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, δίνονται διατροφικές οδηγίες για κάθε τύπο πάθησης.

Διενεργούνται ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας με την κλινική στο +30 24210 78540.

Ο γιατρός είναι πιστοποιημένος και χορηγεί παραπεμπτικά για εξετάσεις, καθώς και συνταγές φαρμάκων μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (ΕΟΠΠΥ).