ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τμήματα Νοσηλείας

Στόχος του τμήματος είναι η πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία νοσημάτων που εμπίπτουν στον τομέα της παθολογίας.

Παθολογικό Τμήμα

Το παθολογικό τμήμα της κλινικής είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες εργαστηριακές υποδομές υψηλής ακρίβειας και έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο και με εξέχουσα επιστημονική κατάρτιση προσωπικό για την αντιμετώπιση οξέων προβλημάτων αλλά και την παρακολούθηση ασθενών με χρόνια νοσήματα.

Με την πολυετή μας εμπειρία δίνουμε έμφαση στον τομέα της Γηριατρικής και στις συνυπάρχουσες παθήσεις που συνοδεύουν την τρίτη και τέταρτη ηλικία.

Επίσης, η κλινική μας ασχολείται με ιδιαίτερη ένταση με προγράμματα προληπτικών εμβολιασμών (COVID-19, εποχιακή γρίπη).

Καρδιολογικό Τμήμα

Το καρδιολογικό τμήμα της κλινικής μας φροντίζει για την καλή λειτουργία της καρδιάς των ασθενών μας.

Εκτός των προληπτικών ελέγχων για την διάγνωση και βεβαίωση της καλής λειτουργίας της καρδιάς, μπορούμε να νοσηλεύσουμε για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια νοσηλεία ασθενείς με παθήσεις του κυκλοφορικού και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Η Κλινική μας διατηρεί πλήρως εξοπλισμένο καρδιολογικό τμήμα με υπερσύγχρονο καρδιογράφο και διατηρεί τακτικά εξωτερικά ιατρεία.

Νευρολογικό Τμήμα

Με εμπειρία 40+ χρόνων στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων.

Μπορούμε να βοηθήσουμε τους ασθενείς με νευρολογικά νοσήματα στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής καθώς και με σύντομη ή μακροχρόνια νοσηλεία στην κλινική μας.

Συνήθη και γνωστά νευρολογικά νοσήματα είναι οι άνοιες, τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, τα παρκινσονικά κι άλλα σύνδρομα κινητικότητας, οι επιληψίες, η σκλήρυνση κατά πλάκας, οι διάφορες εγκεφαλοπάθειες, οι πολυνευροπάθειες, οι μυοπάθειες, τα μυασθενικά σύνδρομα, κ.ά.

Αν και δεν υπάρχει ριζική θεραπεία σε πολλά από τα προαναφερθέντα νοσήματα, υπάρχουν φάρμακα που ελέγχουν τα συμπτώματα, επιβραδύνουν την επιδείνωση, και σε συνδυασμό με την προσεγμένη φροντίδα από το έμπειρο προσωπικό υγείας μας, την σωστή σίτιση και την τακτική φυσικοθεραπεία την οποία παρέχουμε στους χώρους της κλινικής μας, βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών και των φροντιστών τους.